V kocke o cukre, mlieku a fermentácii

Obsahom prednášky budú tieto témy:

Všetko, čo by ste mali vedieť o cukre, mlieku a fermentácii.
Ako cukor pôsobí v našom tele a ako sa mu vyvarovať?
Ako je to s cukrom v ovocí? Čo smoothies?
Dostupné sladidlá a ich účinky na zdravie.
Glykemický index potravín.
Ako odôvodniť odmietanie podávania cukru deťom?
Edukácia detí vo vzťahu k sladkému.
Fermentácia – jej formy, prínosy pre naše telo.
Mlieko – naozaj ho potrebujeme?
Ktoré mliečne výrobky zaradiť a ktorým sa naopak vyhnúť?
Stravovanie bez mlieka, ako pokryť vápnik inak.

BONUS: eBook – Fermentujeme doma – recepty a postupy.
Kurz vedie Silvia Tylš, certifikovaná výživová poradkyňa so špecializáciou na Výživu detí, tehotných a kojacich žien.
Vstupné: 20€
Prihlásenie: info@balancedlife.sk
Termín: 27.4. 2023 o 21:00 (z webinára je k dispozícii 7-dňový záznam)
Trvanie webinára:
1h
Webinár sa dá sledovať aj na telefóne.